Позачергове оновлення для Windows виявилося "смертельним" для деяких процесорів AMD. На офіційному сайті Microsoft з'явилася довга гілка скарг користувачів, комп'ютери яких перестали завантажуватися після оновлення.

Проблема торкнулася користувачів деяких процесорів AMD Athlon, Sempron і Turion 64 X2, випущених в середині 2000-х. За словами користувачів, до оновлення комп'ютери працювали бездоганно, а після - не показували нічого, крім екрану завантаження.

Деякі поскаржилися, що їх комп'ютерів не допомогла навіть перевстановлення Windows 10. Інші змогли включити пристрою, однак ті швидко заново завантажили і встановили проблемне оновлення. Тим, хто потрапив у таку ситуацію, слід відключити Windows Update, в якості запобіжного заходу можна відключити комп'ютер від інтернету.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Microsoft випустила оновлення 4 січня у відповідь на групу критичних вразливостей Meltdown і Spectre, яку знайшли в процесорах Intel, AMD і ARM. З фундаментальної помилки проектування програми можуть отримувати доступ до вмісту, захищеного пам'яті на рівні ядра процесорів. В теорії цього шкідливі програми можуть отримати доступ до конфіденційної інформації користувачів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Intel пообіцяла виправити вразливість девайсів.