Одеса – місто, яке дійсно може похвалитися багатою архітектурою і красивими вуличками. Бродити по південній столиці можна вічно. Очевидно, під час кожної нової прогулянки мешканець або гість Одеси знайде цікавий закуток чи побачить неповторний вигляд.

Фотограф Андрій Рафаель прогулявся по Одесі вранці 11 червня і показав, як прокидається місто в перші хвилини після світанку.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Як повідомляв Знай.ua, погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно до його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.