В Одеській області у місті Южне 26-річний чоловік зґвалтував 18-річну вагітну дівчину.

Про це передають у Южненському відділенні поліції ГУНП в Одеській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зловмисник затриманий, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

В поліцію за допомогою звернулася дівчина і повідомила, що стала жертвою зґвалтування.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Встановлено, що дівчина приїхала в гості до подруги з сусіднього регіону. Ввечері вони в компанії чоловіків відпочивали в кафе. Один з них запропонував провести дівчину додому. По дорозі зловмисник затягнув свою жертву на пустир, де, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував її.

Нагадаємо, кіберполіція вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.

Як повідомляв "Знай.uа" у середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік зґвалтував дівчину і зник у невідомому напрямку.

Також Знай.uа" писав, що від жорстокості та цинізму Сергія Улокина, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров.