Мер Одеси Геннадій Труханов в ході сьогоднішньої сесії запропонував чиновникам міськради хоча б на один день пересісти на інвалідні крісла і спробувати проїхатися до моря.

Про це пише "Правда за Одесу".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це було реакцією міського голови на виступ депутата Лілії Леонідовою, яка розповіла про повну неготовність до сезону пляжу, пристосованого для осіб з інвалідністю, що на 11-й станції Великого Фонтану.

Депутат, зокрема, продемонструвала фотографію "пандусу" для візочників, який просто "кинули" на пісок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім цього, на пляжі зовсім не обладнаний медпункт і закритий туалет для осіб з інвалідністю.

Труханов вийшов з себе, почувши запевнення директора департаменту екології Віталія Денисова в тому, що монтаж пандуса завершиться до кінця тижня.

Скандальний мер звернувся до чиновників і запропонував їм пересісти в інвалідні коляски, щоб на собі відчути всі "зручності", з якими люди з обмеженими можливостями стикаються щодня.

Нагадаємо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Також портал Знай.uа писав, що Богуцька поставила "діагноз" партії Кернеса-Труханова.