У мережі розповіли історію медсестри, яка героїчно загинула під час пожежі в психлікарні Одеси.

На своїй сторінці в Facebook Катерина Ножевнікова написала, що жінку звали Юлія. Медсестра не розгубилася під час пожежі і вмить кинулась рятувати підопічних.

"Там майже всі лежачі були - вік... Юля витягла на ковдрах і простирадлах 52 людини з відділення. На собі, в буквальному сенсі слова", – пише жінка.

Однак, вижити самій жінці не вдалося.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ось так живе людина, тихо живе і робить нехитру і, здається, неважливу роботу. А потім виявляється, що все його життя – це був шлях до подвигу...", – написала Ножевникова.

Я не очень хотела комментировать историю с пожаром на воробьева, 9 , но сегодня узнала кто был той «погибшей...

Geplaatst door Katherine Nozhevnikova op Woensdag 12 juni 2019

Люди в коментарях до запису підтримали жінку: "Вічна пам'ять, вона врятувала мою бабусю!!!!!", "Ось чиїми іменами потрібно називати вулиці!!!!!!", "Вона-справжній герой Проста жінка , а скільки любові до ближнього ... сумуємо!", "Людина з великої літери.)!справжня сестра милосердя!", "Дуже шкода людину ! Велика жінка здійснила великий подвиг. Таким людям треба давати звання почесного громадянина міста ! Спочивай з миром".