Після несподіваних обіймів з незнайомцем, гість Одеси виявив відсутність мобільного телефону, вартістю шість тисяч гривень.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

39-річний луганчанин розповів, що на вулиці до них з дружиною підійшов невідомий і, нічого не пояснюючи, почав обіймати потерпілого і робити компліменти його супутниці. Після чергового делікатного відштовхування "доброзичливий" незнайомець пішов. Як виявилося, не з порожніми руками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Працівники кримінальної поліції Суворовського відділу поліції через кілька годин встановили особу та затримали правопорушника. Ним виявився 33-річний громадянин іноземної держави, який раніше притягувався до відповідальності за скоєння аналогічного злочину. Викрадений їм телефон вилучено та повернуто власнику.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в Одессе жуткая аномалия уносит жизни: изуродованный труп нашли в море

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в Одессе схватили местных "эскобаров": кокаина - на миллионы

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одессе целая улица ушла под воду: движение парализовано, видео из ада