Житель села Новоселівка Кілійського району Одеської області встромив в себе ніж.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіка з ножовим пораненням доставили в Кілійську Центральну районну лікарню. Три дні медики боролися за його життя, але врятувати потерпілого не вдалося.

Як стало відомо від медиків Кілійської ЦРЛ, чоловік зачепив перикард, діафрагму, селезінку і печінку. Відомо, що фатальний удар був здійснений в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку. У повідомленні йдеться, що двоє молодих людей після святкування дня народження одного з них вирішили прогулятися центром міста. У Грецькому парку, що під Приморським бульваром, вони зустріли компанію молодих людей, з якими вирішили випити.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.