Одеська поліція затримала ґвалтівника неповнолітньої дівчинки, який два роки переховувався від правоохоронців.

Про це повідомляє інформаційний портал "Град",

Правоохоронцям вдалося встановити місце знаходження 21-річного чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння статевого злочину проти 13-річної дівчинки. Влітку 2017 року хлопець, перебуваючи у салоні автомобіля, розпивав з неповнолітньою алкогольні напої і, довівши її до безпорадного стану, зґвалтував.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Після чого чоловік переховувався від поліції два роки, і був оголошений у розшук.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зараз він поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Чоловіка можуть позбавити волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, киберполиция вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.

Як повідомляв "Знай.ua" у середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік зґвалтував дівчину і зник у невідомому напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що від жорстокості та цинізму Сергія Улокина, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров.