Екс-губернатор Одеської області і голова партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що необхідно провести дострокові вибори мера Одеси.

Про це Саакашвілі розповів в інтерв'ю 7 каналу.

Саакашвілі висловив побоювання, що стара влада "підніме голову". Він підкреслив, що помилок допускати не можна, особливо зараз, тому вибори обов'язково повинні пройти достроково.


"Якщо такі "Труханови", "Пресмани" ще рік просидять на своїх місцях, вони з'їдять президента Зеленського з регіонів. Вони знову піднімуть голову, будуть наступати, треба їх політично знищувати – саджати в тюрми. Крім того, що їх посадять, такі, як Труханов, повинні пройти конфіскацію майна. Сидячи у в'язниці, бандит, у якого залишилися гроші і медіа, залишається небезпечний, - підсумував в інтерв'ю Саакашвілі.

Також Саакашвілі зазначив, що міжнародні мафіозі - це Галантерник, Ангерт і Труханов, тому зараз потрібно наступати або вони "доконають Одесу".

Нагадаємо, медкомісію Саакашвілі перетворили в мем: "Спочатку потрібно побешкетувати".

Як повідомляв Знай.ua , у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Саакашвілі озвучив розцінки на місця у партіях.