Підозрюваний у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко житель Іванівки Одеської області зізнався у скоєному.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, передає "Думська"

У поліції розповіли, що 22-річний Микола Т. зараз ніде не навчається, веде замкнутий спосіб життя і весь свій час проводить за комп'ютером.


Батьки підозрюваного працюють на ринку. Слідство також не виключає, що сім'я хлопця знала про його злочин.

Під час допиту хлопець зізнався, що затягнув дівчинку у будинок, задушив її, після чого викинув тіло у вигрібну яму. Одяг дівчинки він спалив.

Варто відзначити, що правоохоронці не вперше допитували 22-річного хлопця. Вперше у нього брали свідчення в перший день пошуків Даші. Однак тоді він не привернув їх уваги, хоча дитина зникла біля його будинку. Тоді він говорив, що нічого не чув — мився і смажив яйця. Його рідні також запевняли, що нічого не бачили.

Також чоловік виступав в якості волонтера і допомагав шукати зниклу дівчинку.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11 -річної Даші Лук'яненко, її тіло знайшли в смт Іванівка Одеської області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у вівторок, 11 червня, в Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одеській області у вигрібній ямі знайшли труп немовляти.