Місцеве відділення поліції в Іванівці Одеської області, де було знайдено тіло 11-річної Дарини Лук'яненко взяли під посилену охорону.

Про це повідомляє ТСН.

Місцеві жителі мають намір влаштувати самосуд 22-річному підозрюваному односельцю. Відомо, що затриманий чоловік добре знав дівчинку він, намагався навіть разом з волонтерами її шукати, хоча знав, що сам задушив дівчинку і викинув у вигрібну яму власного будинку.

Волонтери повідомили поліції, що чоловік підозріло поводиться. Більш того, в перший день пошуку собаки привели до будинку підозрюваного, проте поліція не знайшла дитину. Тільки з третього візиту чоловік зізнався у вбивстві.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тіло загиблої Даші відправили на судмедекспертизу, щоб встановити факт зґвалтування. Односельці розповіли, що за чоловіком помічали неадекватні дії відносно дітей, проте в поліцію ніхто не заявляв.

За скоєне йому загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11 -річної Даші Лук'яненко, її тіло знайшли в смт Іванівка Одеської області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 11 червня, в Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одеській області у вигрібній ямі знайшли труп немовляти.