На Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні.

Про це повідомляє інформаційний портал "Хвилеріз".

У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики. У чоловіка знайшли більше двох десятків пакунків з наркотичними речовинами в пакеті з борошном, яку відправили замовнику поштою.


Також затриманий розповів, що збирався розповсюджувати наркотик шляхом закладок, а в якості зарплати отримати частину товару.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на шість років.

Нагадаємо, що у Львові в ДТП загинула знаменита гімнастка і дружина колишнього тренера футбольного клубу “Карпати” Любов Рассихіна.

Як повідомляв “Знай.ua”, під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також “Знай.ua” писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.