22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Про це інформує "Думская".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Бачив, як він стежив за двома школярками. Запитав, навіщо він це робить. Коля не відповів і втік. Мої приятелі подейкують, що бачили, як він роздягався на околиці селища перед дівчатами. Тому з ним ні я, ні мої друзі особливо не спілкувалися", – розповів Юрій, який особисто знає Миколу.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Батьки і рідні Тарасова в таке вірити відмовляються і все заперечують. Проте факт, що хлопець був інтровертом таки визнають. Брат підозрюваного Олександр, зокрема, заявив: "Він часом, якщо нікого не хотів бачити, ось цим диваном підпирав двері, щоб ми не заходили".

Незважаючи на те, що батьки стверджують, що вони не знали про скоєне, жителі Іванівки обіцяють, що нормального життя родини Тарасових у селищі не буде.

"Їм обов’язково помстяться, – каже івановець Леонід. – Спалять будинок, закидають цеглинами. Контейнер їх уже прикрасили написами: "Смерть убивцям". Нехай краще їдуть звідси від гріха подалі, їх тут ненавидять".

Нагадаємо, що убивство Даші Лук'яненко з Одещини: односельчани дівчинки схопилися за ножі, нелюду грозить самосуд

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину накрила серія дитячих смертей: під колесами поїзда загинув хлопчик

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир: палив без розбору, - дикі подробиці