У середу, 19 червня під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко. Тіло дитини виявили на території одного із домогосподарств у селі Іванівка Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. Крім того, в поліції опублікували відео з місця вбивства дівчинки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загибель Даші Лук'яненко під Одесою: копи видали таку версію, що волосся дибки
Загибель Даші Лук'яненко під Одесою: копи видали таку версію, що волосся дибки

Увечері 20 червня співробітники правоохоронних органів привезли підозрюваного у вбивстві Даші - 22-річного Миколу Тарасова в рідне селона місце злочину. Зазначимо, що він уже визнав свою провину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На місці злочину проводили слідчі експерименти. Підозрюваного супроводжував посилений конвой, повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк, так як люди були дуже агресивно налаштовані до дітовбивці.

"Була необхідна кількість правоохоронців, щоб не допустити самосуд", - сказав Форостяк.

Також він пояснив, чому вбивцю знайшли і затримали аж на п'яту добу пошуків Дар'ї. Службові собаки дійсно привели в будинок Тарасова, але поліція не могла зайти всередину без ордера. Крім того, розроблялося кілька версій - підозрювали, що дівчинку могли відвести на машині від будинку. Тільки з часом встановили по камерам відеоспостереження, що ніяких машин в час трагедії в тому окрузі не було.

"Поліція могла робити тільки огляд домогосподарств, і то - з дозволу власників. На обшук повноважень не було. У коло уваги відразу потрапив цей хлопець і ще близько 8 чоловік. За ними стежили, їх розробляли. В результаті собаки, телефонія, радіорозвідка - все показувало на цей двір ", - пояснив Форостяк.

Зазначимо, що 21 червня Миколі Таросову мають обрати запобіжний захід. Прокуратура стверджує, що буде наполягати на утриманні під вартою без права на заставу.

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка

Також Знай.uа писав, що у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.