У п'ятницю, 21 червня, стало відомо про моторошний злочин, який стався на Одещині у Малиновському районі.

поліція
поліція

Повідомляється, що тринадцятирічна дівчинка прийшла за покупками до продуктового кіоску, де працював продавцем 64-річний чоловік. Пенсіонер накинувся на дитину і зґвалтував її в робочому приміщенні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчинка розповіла про все своїй мамі. Жінка негайно повідомила в поліцію про зґвалтування дочки. Того ж дня підозрюваного у звірячому злочині був спійманий правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Свою провину нелюд не заперечував, а лише додав, що розум йому “затуманила” нібито горілка. Тепер нелюду загрожує до дванадцяти років тюремного ув'язнення. Про це інформує прес-служба Нацполиции Одеської області.

Нагадаємо, 22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Про це інформує "Думская".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одещину накрила серія дитячих смертей, під колесами поїзда загинув хлопчик

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.