СБУ викрила двох поліцейських з райвідділів Головного управління Нацполіції у Одеській області в систематичному хабарництві.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.


Співробітники СБУ з'ясували, що поліцейські налагодили механізм одержання неправомірної вигоди від водіїв елітних автомобілів за невжиття заходів правового реагування на водіння у стані алкогольного сп'яніння.

Розмір хабара залежав від класу машини порушника і міг складати до тисячі доларів США.


Патрульні поліцейські попалися "на гарячому", коли на одній з вулиць Одеси отримували 15 тисяч гривень хабара від чергового захмелілого "клієнта".

"В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та інших працівників Нацполиции, можливо причетних до функціонування схеми", — додали в СБУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, ночью, 17 червня, на трасі Київ-Одеса сталася страшна ДТП за участю Лексуса і ВАЗ, в результаті якої загинули троє людей і четверо постраждали. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що під Одесою третю добу шукають дитини: "Люди чули різкий крик".

Нагадаємо, що "Ти що, розумний, на*уй?": під Одесою розлючений коп побив чоловіка кийком, жорстокі кадри.