В Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду.


Про це повідомили в обласній ДСНС.

Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Займання почалося в старому будинку з червоної цегли. За попередньою інформацією загорілася електрощитова. У приміщенні дитячого садка спостерігалося сильне задимлення.

В пригоді ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 16 червня, близько 12:00, на лінію 101 повідомили про задимлення на Робочій, 152, у Дніпрі. До місця події вирушили рятувальники. Мешканці будинку почули запах диму в під'їзді і вирішили перевірити, звідки він може виходити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у ніч на 16 червня в Шевченківському районі Києва, прогримів сильний вибух, який знищив кілька гаражів у дворі одного з житлових будинків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у суботу ввечері, 15 червня, в центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з будинків прогримів потужний вибух.