У Одесі ледь не засудили чоловіка за домашнє насильство, яке він не скоював.

Про це повідомляє інформаційний портал "Пушкінська".

У Одесі дівчина звернулася в поліцію, заявивши, що батько піднімає на неї руку. Через це на чоловіка склали адміністративний протокол.

Коли справа дійшла до суду, то з'ясувалося, що ніякого домашнього насильства не було. Дівчинку образило обмеження користування мобільним телефоном, який встановив батько.

Після цього обмеження дівчинка пригрозила татові, що піде в поліцію, а коли той не повернув їй улюблену "іграшку", виконала свою погрозу.

Нагадаємо, в Києві вагітна жінка намагалася звести рахунки з життям. У Києві невідомий чоловік пограбував вагітну жінку. Її доставили в лікарню після того, як перехожі помітили, що вона кидається на зустрічні автомобілі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" , улюбленець мільйонів виявився чудовиськом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що радянських жінок змушували йти на це: історія гаремів СРСР.