Ситуація з Куяльницьким лиманом занадто довго замовчувалася. Вчені б'ють на сполох, чому при такому катастрофічному стані, влада Одеси нічого не роблить.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці ректор одеського екологічного університету Сергій Степаненко і повідомляє Politeka. Вчений переконаний, що пора завалити облраду протестами усім небайдужим до долі Куяльницького лиману.

Також Сергій написав на своїй сторінці в соціальних мережах, що пора кричати SOS. На трьох сесіях Одеська обласна рада так і не спромоглася розглянути підготовлений Науково-технічною радою при ОДА і внесений Департаментом екології та природних ресурсів проект програми відновлення водних ресурсів Куяльницького лиману. Рада говорить "так" і при цьому нічого не робить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що митникики під Одесою вилучили старовинні ікони і радянські ордени.

Також портал Знай.иа розповів про те, що маленьких одеситів порадують незвичайним святом.

Як повідомлв портал Знай.иа раніше, під Одесою відбудують дитячий табір "Вікторія".

https://www.youtube.com/watch?v=gp7TmiXR0co