В Одесі жителі новобудови незаконно закрили парканом громадську територію.

Про це стало відомо з посади Сергія Кравчука в Facebook.

Geplaatst door Даниель Фокина op Woensdag 26 juni 2019

В 2017 році ДАБК ввів в експлуатацію ЖК "МАЯК" Огорожу і схеми благоустрою тоді погоджувала КП "Муніципальна безпека".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зараз же, це все знаходиться в руках у "Архітектурників", де створене ціле управління. Якщо паркан з'явився місяць тому, значить, що люди незаконно не маючи ніяких дозвільних документів облаштували паркан.

Geplaatst door Даниель Фокина op Woensdag 26 juni 2019

Житель Одеси, який про це інформує розповідає:

"Сусіди встановили огорожу навколо будинку, ворота з навісними замками і хвіртки на магнітних ключах, порушивши, як мінімум, просте законодавче правило "забезпечити" цілодобовий прохід маломобільних груп людей і проїзд спец.транспорту (пожежних машин, швидкої і поліції). Прибули люди з органів відреагувати на скаргу і сказали, що порушень немає, прохід не перекритий тому, що можна обійти, а не перекритий проїзд тому, що усередині сидить бабуся вахтерка і завжди може вийти і відкрити замки. Формулювання мешканців будинку теж проста. Ми хочемо, щоб тут не ходили ЧУЖІ. Щоб ЧУЖІ діти не грали на НАШІЙ дитячій площадці. Це НАША територія. І ось як тут бути ?", - звертається у відео чоловік.

Нагадаємо вам, що Зеленський скасував десятки указів заради українців: "Це все вже історія".

Також нещодавно портал Знай.ua писав про те, як телефонний шахрай хотів збить з літньої одеситки 5 пенсій.

Як говорилося в попередніх новинах порталу Знай.ua,телефонні шахраї вигадали нову аферу.