В Одесі найманий робітник вирішив обікрасти свого колегу по роботі в перший же день.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, влаштувавшись на роботу, і отримавши ключі від приміщення майстерні, на наступний ранок чоловік вирішив обікрасти свого колегу. Він прийшов на роботу з двома сумками, куди поклав обладнання для виготовлення ключів та електроінструменти — гравер, акумуляторну дриль, фрезерний верстат та інше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Злодій завдав збитків власнику обладнання на суму понад 20 тисяч гривень. Виявивши пропажу інструментів, постраждалий звернувся в поліцію. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника.

Ним виявився 22-річний одесит. Правопорушнику повідомили про підозру у ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання від трьох до шести років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, в Одесі пройде забіг в пам'ять жертв наркозалежності.

Раніше портал Знай.иа розповів про політичний алкотреш.

Також Знай.иа писав, що львівську піхоту обклали мінами.