У Одеській області пронісся потужний буревій, який завдав шкоди деяким приміщенням.

Про це повідомляє інформаційний портал replyua.net.

Вчора, 25 червня, місто Ізмаїл Одеської області накрив потужний ураган. Наслідки урагану вельми плачевні. Місцеві ЗМІ і соціальні мережі рясніють фото і відео, на яких видно пошкоджені будівлі і вирвані з корінням дерева.

Через сильні пориви вітру на проспекті Суворова, вулиці Івана Франка, Пушкіна, Нахімова, Соборній, Гагаріна, Пароплавної і ряді інших впали гілки дерев, в деяких місцях і зовсім впали цілі дерева.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Місцеві журналісти звинувачують в таких наслідках міську владу. Вони розповіли, що в місті не проводиться на відповідному рівні санітарне очищення дерев та заміна старих гнилих дерев на молоді саджанці.

Також Знай.uа писав про те, що в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Раніше портал Знай.uа писав, щпро стало відомо про страшному злочині, яке відбулося в Одеській області в Малиновському районі.

Також портал Знай.uа повідомив, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.