У п'ятницю, 28 червня, в рекреаційній зоні Катранка, розташованої на півдні Одеської області, на території Лиманської об'єднаної громади в Татарбунарському районі спалахнула сильна пожежа.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, загорілася суха трава на полях навколо зони відпочинку, полум'я поширювалось швидко. Першою спалахнула непрацююча база відпочинку, де вигоріли порожні будинки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Відомо, що до гасіння також долучилися рятувальники і пожежники з сіл Лиман, Траповка, Приморське, а також з райцентру (Татарбунари), працівники інших баз, відпочиваючі. Разом їм спочатку вдалося зупинити поширення полум'я, яке розносило поривами вітру, а потім і зовсім погасити його. Жертв та постраждалих немає.

Пізніше з'ясувалося, що до того часу згоріло 4 га трави та кілька будинків на базі відпочинку і будиночки на дачних масивах. Місцеві мешканці не виключають підпал.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня у Львові близько 17:00 спалахнула сильна пожежа. Займання сталося біля головного залізничного вокзалу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, спалахнула масштабна пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех біля підприємства Електронмаш.