В мережі з'явилися скандальні фото нової дороги. На них видно, що з-під нового покриття стирчать старі пні.

Так, на перехресті вулиць Ломоносова та Івана Франка дорожники неякісно реконструювали тротуар і проїжджу частину, додавши ще й автобусну зупинку з паркувальною кишенею.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чому дорожники не спиляли пень – не відомо. Тепер він заважає паркувати машини і створює загрозу для заїжджають автобусів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що за ремонт дороги в Акермані взялася одна з кандидатів на посаду нардепа отв 141 округ. Крім дороги вона створює нове футбольне поле на центральному стадіоні міста Білгорода-Дністровського.

Нагадаємо, що в Дніпрі продолжаються планові ремонтні роботи доріг у межах міста. Про це повідомляє інформаційний портал "Наше Місто".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", "Киевавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Нагадаємо, що рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено