У с. Чорна Одеської області у приватному будинку загинуло четверо дітей, віком один та два роки. Відомо, що причиною смерті стала масштабна пожежа.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Одеській області, пише Вголос.

За інформацією відомо,що горе-матері, віком 19 та 23 роки, ніяк не доглядали за дітьми. На момент трагедії вони п'яні спали у дворі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У пожежі загинуло четверо дівчат, віком, 1-2 роки. Наразі на місці трагедії працюють правоохоронці та рятувальники.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я. Молодий чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав їй важкі удари.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.