Одеський суд розгляне справу двох вербувальників родом із Китаю, які "торгували" живим товаром за кордоном.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Нагадаємо, що двох громадян КНР, які звинувачуються в торгівлі людьми, затримали в квітні цього року. Одного з "работорговців" затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль безпосередньо при спробі переправлення в Китай трьох українок. В цей же час в Одесі оперативники затримали його спільника.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іноземців звинувачують у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України. За скоєне їм загрожує від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

"Зовнішній вигляд вербувальники попередньо оцінювали за портфоліо дівчат. За надання інтимних послуг у закладах обіцяли заробітну плату в 200-400 доларів США в день, проживання та харчування", - нагадали в прокуратурі.

Нагадаємо, 22-річний Микола Тарасов, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко в Іванівці Одеської області, був помічений за досить дивними заняттями.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що стало відомо про моторошний злочин, який стався на Одещині у Малиновському районі.

Також портал "Знай.ua" інформував, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.