Сьогодні у 12:03 на лінію "102" надійшло чергове анонімне повідомлення про замінування чотирьох будинків в Одесі.

Про це інформує пресс-служба ГУНП.

На даний момент відомо, що на місцях працюють слідчо-оперативні групи Приморського ОП, вибухотехніки, кінологи і ДСНС.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також раніше перевіряли аеропорт, розважальний заклад в Аркадії та житловий будинок в Приморському районі міста. Обласний відділ поліції повідомив, що з аеропорту було евакуйовано 60 людей, проте сигнал виявився хибним. Також, затримали підозрюваного в мінуванні житлового будинку. Ним виявився 30-річний житель того ж будинку в нетверезому стані.

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів " АТБ " евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, журналіст Знай.uа з місця події повідомив, що надійшло повідомлення замінування будівлі Верховної Ради, будівлю оточили силовики. Про загрозу повідомили охоронці парламенту, правоохоронці перевіряють інформацію.