Під час пошуків зниклої Даші Лук’яненко волонтери наткнулися на шкуродерню, в якій вмирали в страшних муках породисті собаки

Про це пише видання POLITEKA.

Повідомляється, що 2 липня, в Іванівку з’їхалися зоозахисники, кінологи, отловщікі, ветеринари, поліція, журналісти та небайдужі громадяни.

Про те, як виявили горе-розплідник розповіла волонтер Ольга Кобозєва.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка пригадує, що до волонтерів під ча пошуку дівчинки звернулися жителі Іванівки. У своїй розмові вони повідомили про страшний притон для вовкодавів та відвезли, щоб показати його.

"Ситуація дуже критична: собак містять в жахливої ​​антисанітарії, морять голодом і б’ють. Собаки приходять до сусідів за їжею і знесилені падають і вмирають. Ми забрали 2 собаки собі, вони дуже залякані і виснажені, погано рухаються і ледве стоять на лапах. У нас є територія, де можна розмістити всіх собак, але на жаль, ми не володіємо фінансами, щоб побудувати великий вольєр", – написали волонтери в соцмережі.

Собаки жили в кошмарних умовах: сморід, бруд, антисанітарія, змарнілі тварини. Не витримали навіть зоозахисники зі стажем. Виявилось, що чоловік розводить собак на продаж. А не продані гинуть у страшних муках, їх просто добивають, тим що абсолютно не годують.

"Складно повірити, що собаки в такому стані можуть розмножуватися. Але це відбувається і поки цуценята маленькі, пухнасті і симпатичні, частина з них недобросовісному заводчику все-таки вдається продати на Старокінному ринку в Одесі", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ситуація з Куяльницьким лиманом занадто довго замовчувалася.

Також портал Знай.иа розповів про те, що маленьких одеситів порадують незвичайним святом.

Як повідомлв портал Знай.иа раніше, під Одесою відбудують дитячий табір "Вікторія".