В Одесі повідомили про чергове замінування важливого об'єкту. Цього разу під приціл потрапила міськрада.

Відомо, що сьогодні анонім, який зателефонував до поліції, повідомив, що в будівлі мерії на Думській площі закладено вибуховий пристрій. Також нібито "заміновано" будівля "нової мерії".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собаками, вибухотехніки та служба з надзвичайних ситуацій. Людей евакуювали.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також раніше перевіряли аеропорт, розважальний заклад в Аркадії та житловий будинок в Приморському районі міста. Обласний відділ поліції повідомив, що з аеропорту було евакуйовано 60 людей, проте сигнал виявився хибним. Також, затримали підозрюваного в мінуванні житлового будинку. Ним виявився 30-річний житель того ж будинку в нетверезому стані.

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів "АТБ " евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів.

Також Знай.uа писав, журналіст Знай.uа з місця події повідомив, що надійшло повідомлення замінування будівлі Верховної Ради, будівлю оточили силовики. Про загрозу повідомили охоронці парламенту, правоохоронці перевіряють інформацію.