В Одесі працівник правоохороних органів вирішив взяти хабар в розмірі 1400 доларів з власниці борделів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

Після передачі грошей правоохоронця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз проводяться слідчі дії, обшуки за місцем проживання і роботи затриманого.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліцейському готуються пред'явити підозра ч. 3 ст. 368 КК України. Також до суду направлено клопотання про відсторонення його від займаної посади і обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що сімейні чвари призвели до смерті. Чоловік завдав смертельного поранення ножем. Як з'ясували правоохоронці, 64-річний львів’янин під час сімейної сварки вдарив ножем у груди свого 33-річного сина, який помер на місці події.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що на Львівщині п'яний депутат влаштував на дорозі кривавий хоррор: під колесами - молода дівчина, гряде самосуд

Також Знай.ua писав, що львів'янин незаконно хотів ввезти в Україну наркотичні препарати.