В селищі Іванівка Одеської області, де Микола Тарасов з нечуваною жорстокістю вбив 11-річну Дарину Лук'яненко, місцеві збунтувалися проти сім'ї вбивці.

Про це пише Україна Кримінальна.

Родичі підозрюваного у скоєнні вбивства, в адресу вже неодноразово отримують погрози про спалення будинку, деколи людей можуть навіть відлупцювати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, напередодні п'яна компанія поламала сім'ї огорожу. Коли батько підозрюваного вийшов з проханням не знищувати його майно, чоловіка жорстоко побили. Мати вбивці розповідає, що вони готові виїхати, але поки це робити їм не дозволяють слідчі. Жінка зазначає, що їхнє життя перетворилося на пекло, її чоловік каже, що хоче зробити з-за цього самогубство.

Нагадаємо, що вбивство Даші Лук'яненко: сім'ю негідника перевірили на детекторі, спливли моторошні деталі

Раніше портал "Знай.ua" писав, що сплила страшна правда про матір душогуба Даші Лук’яненко: "До зали суду вона привела…"

Також портал "Знай.ua" інформував, що убивство Даші Лук'яненко з Києва: мати підозрюваного зробила крок на випередження, "просила ще до арешту"