На Хаджибейському лимані, біля с. Нерубайське під Одесою 3 червня був виявлений масштабний замор водних біоресурсів.

Про це повідомляє Одеський рыбоохранный патруль.

"Ділянка водойми, на якому зафіксовано задуха, становить 300 м. Щільність загиблої креветки на 1 м2 у середньому налічується 500-700 екз., бичка - 2-3 екз.", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти також встановили, що вода перенасичена зеленим кольором та має неприємний запах.

"Вимірювання розчиненого кисню у воді показали його низький складу (4,6 мг О2/л). За попередніми висновками причиною загибелі водних біоресурсів став малий вміст розчиненого кисню в результаті цвітіння водоростей", - додали у рибоохоронній патрулі.

Нагадаємо, що харківська область теж найближчим часом може зіткнутися з наслідками серйозної екологічної катастрофи. Одна з ключових для регіону річок забруднена гниючим м'ясом, про що місцеві жителі повідомили в соціальних мережах.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці