В Одесі пенсіонерка помітила у себе "дивну" купюру в 500 гривень. Банк, вилучивши її повідомив, що вона фальшива.

Про це розповів син жінки Олександр Станєв в співтоваристві "Чорний список Одеса", пише www.048.ua.

"Місяць тому моя мама отримала пенсію, розмір 1689 гривень. Принесли з пошти, листоноша. Пішла вона в Приват банк сплатити ком.послуги і взяла 500 гривень, які їй принесли. Касир на відділенні сказала, що купюра підозріла, вилучила, склала акт, друк не поставила в акті. Мамі 82 роки, вона мало що розуміє в цих справах, поплакала два дні і потім зізналася мені, що сталася така ситуація. Банк говорить, що відправили на експертизу. Триває ця експертиза може від місяця до двох! Якщо купюра фальшива, то її не повертають. На відділенні пошти кажуть, що отримують гроші з казначейства і за якість вони відповідають. У мене питання, що робити пенсіонеру, в якого відібрали таким чином майже третину пенсії, ніхто не відповідає за це?!", - написав Олександр Станєв.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше в коментарях до публікації керівник регіонального прес-офісу в Приватбанку Наталія Каптусарова повідомила, що купюра виявилася фальшивою.

"Є висновок експертизи в касі перерахунку - купюра, на жаль, фальшива. Банк зобов'язаний вилучати "підробки" з обороту. Найближчим часом, ваша мама отримає відповідний акт (вже завірений печатками)", - написала Наталія Каптусарова.

Нагадаємо, невідомий отрута ледь не убив десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа, знайшли тіло зґвалтованої й убитої військовій: родичі вимагають смертної кари.

Знай.uа писав, молоду співачку в положенні вбили прямо на сцені: відмовлялася встати.