Потяг Ізмаїл- Київ, який належить "Укрзалізниці" потрапив у скандал. В одному з вагонів під час руху випало вікно і травмувало дитину.

Про ситуацію розповіла у Facebook користувач Світлана Георгіївна.

За словами жінки, ситуація сталася на в’їзді до Києва.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Літайте кватирками "Укрзалізниці"! Поїзд 146/145 Ізмаїл-Київ. Вагон 14. Тільки що на в’їзді до Києва, район Жулян, вагон не виніс радості від зустрічі зі столицею України і впустив… вікно. На дитину шести років від роду… Такий ось подарунок від рідної держави до дня народження хлопчика Матвія, який купив, зауважте, квиток за чималі після подорожчання гроші", – написала вона.

Жінка зазначила, що важка верхня частина вікна звалилася і розбила саме вікно, уламки скла потрапили на дитину.

"Добре, що мій чоловік їхав з дітьми і вихопив малюка з-під уламків. Невелика подряпина і переляк — всі наслідки", — зазначила вона.

Нагадаємо, що вагони "Укрзалізниці" розвалюються швидше карткових будинків: Омеляна тицьнули носом у самісіньке дно "реформ".

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця провела майстер-клас з хамства: "Хто тобі дав номер? Чого дзвониш?".

Також "Знай.ua" писав, що сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.