Вандали відірвали голову однієї зі скульптур, яка встановлена на Думській площі в Одесі.

Про це повідомляє портал "Odessa.online"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що бронзову міні-копію будівлі старої біржі, в якій сьогодні знаходиться міська рада, встановили близько двох тижнів на спеціальній тумбі на Думській площі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вчора невідомі відламали голову однієї зі скульптур, яка вінчає дах мерії поруч з годинником.

В прес-службі мерії зауважили, що відновлення відсутнього елемента скульптури – це процес досить складний, так як бронзова міні-копія зроблена з застосуванням 3D-технологій.

Нагадаємо, що вандали пошкодили пам'ятний знак воїнам УПА в Молодіжному парку Харкова, заливши його червоною фарбою. Не завадило вандалам навіть те, що пам'ятний знак знаходиться всього в 100 метрах від Київського районного відділення поліції. Також представники деяких політичних сил вимагали від міської влади його знести.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Грушевського вандали знищили пам'ятник Герою Революції гідності Сергію Нигояну.

Також портал "Знай.uа" писав, що 19 червня небайдужі львів'яни помітили, що пам'ятник королю Данилу був пошкоджений.