Відпочинок в Одесі стає по якості все гіршим і гіршим. Люди постійно скаржаться в мережі на умови і ціни, які їх зустрічають в процесі відпустки.

Так, в мережі з"явився черговий пост одесита Владислава Балінського, який описує все закулісся міста в Facebook.

"Приїжджайте відпочивати в Одесу! В місто, де корупція продовжує цинічно збирати свою криваву данину! Місто все менш і менш придатний для життя. Колись перлину біля моря, а зараз, один з найбільш екологічно несприятливих регіонів України", - пише автор.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловік пише, що визнає той факт, що курортна Одеса впала. Автор розповідає, що українська перлина впала під натиском корупції, жадібності чиновників всіх рівнів і суперпродвинутих рэйдерских схем міської влади.

"Приїжджайте, ми вам покажемо шматочок моря, нагодуємо тюлькою у вкраденій Аркадії і розповімо за справжніх одеситів!", - закінчує автор.

Нагадаємо, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття та смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці