Жителі селища Котовського стурбовані дивним станом фонтану на Кримському бульварі.

У традиційному місці відпочинку дітей і дорослих мікрорайону: на поверхні води плавало щось, що нагадує піну від миючого засобу, з-за чого красивий фонтанний комплекс придбав непривабливий вигляд.

За повідомленням прес-служби департаменту міського господарства Одеської міськради, напередодні невідомі справді вилили в фонтан миючий засіб.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фахівці КУ "Центр-077" переглянули наявний в їх розпорядженні архів відеозапису і виявили правопорушників і їх дії.

На записі чітко видно, як група людей при виконанні певних технічних робіт поблизу фонтану періодично підходить до води і зливає що–то з каністр в фонтанну чашу або ж миє ці каністри у воді. Потім громадяни виїхали на автомобілі з держномером ВН 7031 ВХ.

"Звертаємо увагу правоохоронних органів на цю подію. Розраховуємо їх на своєчасне реагування, а також затребуваність відеоінформації даного інциденту", — відзначили співробітники "Центр-077".

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.