В Одесі, на Адміральському проспекті автомобіль BMW ледь не повторив "подвиг" відомої Зайцевої, яка влаштувала масштабне ДТП із загиблими в Харкові, - вилетів на тротуар і збив людину.

Про це повідомляє УСІ.

Так, аварія сталася на розі Адміральського проспекту та Суднобудівній.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що машина влетіла в дерево, а потім в сусідній магазин. Варто зазначити, що на тротуарі перебували люди. Серед них декілька постраждались, доля ж водія невтішна - він загинув на місті. Травми були не сумісні з життям.

У Головному управлінні Національної поліції незабаром уточнили інформацію про ДТП.

"Екіпаж патрульної поліції під час патрулювання території обслуговування зупинив автомобіль під керуванням одесита. Після зупинки водій з ознаками сп'яніння почав агресивно поводитися і несподівано продовжив рух, прискорюючи швидкість автомобіля", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.