Зловмисник представився двірником і зголосився допомогти полагодити пенсіонерці її авто. Отримавши ключі, чоловік сів за кермо і викрав машину. За містом горе-водій спричинив аварію.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

58-річна власниця авто звернулася в поліцію і розповіла, за яких обставин підозрюваний викрав її транспортний засіб. Чоловіка затримали в селі Кучургани.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

55-річний одесит пояснив, що після того, як полагодив чуже авто, вирішив відправитися на ньому по своїх справах, проте по дорозі потрапив у ДТП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 КК України.

Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Викрадачеві загрожує від п'яти до восьми років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.