Цього літа журналісти вирішили перевірити на власні очі ціни і умови, які так вперто пропонують туристам під час відпусток у Одесі.

Так, програма "Гроші" присвятила цій темі детальне вивчення.

Одеса любо приймає усіх відпочиваючих влітку. Тут тобі і шикарні готелі, і скромні квартирки. Яке житло пропонує відомий український курорт, де і скільки воно коштує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Отже після детальної ревізії виявилось, що в Одесі ціни на житло у сезон відпочинку стартують від 500 гривень на день (на околиці), в центрі - від 700, та не менше 800 біля моря.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не варто забувати за посередників, які тільки й мріють, щоб нажитися на наївних туристах, накручуючи по 20% від ціни житла за добу.

Щодо умов проживання та самого житла, то за 800 гривень отримати можна переобладнаний гараж зовсім маленьких розмірів у 5 квадратних метрів та туалетом у сусідньому приміщенні.

Як приклад за здавалось би солідну суму 5 тисяч гривень, ви отримуєте квартиру сумнівної якості. З готелями ситуація не краща: стандартний номер обійдеться у 480 за добу, але якість житла також доволі сумнівна.

За такі гроші ви отримаєте номер із пошарпаними дірявими стінами, брудним душем, грибком на дивані і досить неприємним запахом у приміщенні.

Нагадаємо, що у Одесі масово обчищають туристів: жертва за жертвою, 90-ті повернулися

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Азовське море атакували отруйні тварюки: один "поцілунок" - і реанімація

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці