У Подільському районі, що в Одеській області поліцейські забрали восьмеро дітей із малозабезпеченої сім'ї через жахливі умови.

Про це проінформував сайт Oblvesti.

Виявилось, що візит правоохоронних органів разом зі Службою у справах дітей став справжньою несподіванкою для батьків, які були в стані алкогольного сп'яніння.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Горе-батьки навіть забували годувати своїх малюків. На момент візиту жоден з дітей не бачив їжі цілий день. За дітьми доглядала 14-річна донька, яка мовчки виконувала всі доручення.

Діти були в брудному одязі, який не знімали по декілька днів, їжа в холодильнику була відсутня, а дім був у повній антисанітарії.

Пізніше виявилось, що з початку 2019 року горе-матір вже не одноразово притягували до адміністративних порушень за невиконання батьківських обов'язків.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники співробітника фінансової установи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Також портал "Знай.uа" писав, що школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування.