В Кілії, що в Одеській області чоловік, намагаючись купити автомобіль через інтернет, став жертвою шахраїв.

Про це повідомляє "Бесарабія INFORM".

Про невдалу покупку 53-річний потерпілий заявив у поліцію і розповів, що відправив 200 тисяч гривень на прохання "продавця" частинами на різні рахунки, але після цього автор оголошення зник.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чоловік побачив автомобіль на сатйі OLX, потім подумавши вирішив придбати. Проте вийшло так, що аферисти лише планували нажитися на довірливому чоловікові.

Зазначимо, що шахраїв, які працюють таким чином, обчислити дуже складно. Тому варто бути уважними і не здійснювати дорогі покупки через інтернет, відправляючи передоплату.

Нагадаємо, в Україні викрито чергову махінацію з банківськими картами. Українцям варто задуматися про безпеку своїх фінансів. З'явилася інформація, що на Україну обрушилася ціла хвиля фінансового шахрайства

Як повідомляв портал Знай.ua, аферисти грабують українців за новою схемою

Також Знай.ua писав, як шахраї наживаються на безготівкових розрахунках