В Одесі з 12 по 20 липня відбудеться запланований Х Міжнародний Одеський кінофестиваль. У зв'язку з цим жителів міста попереджають про обмеження руху транспорту.

Про цю новину повідомили в прес-службі мерії.

Отже для підготовки до церемонії відкриття Театральну площу і Дерибасівську (від Рішельєвської до Пушкінської) звільнять від автотранспорту. Вже сьогодні з 18 години залишати автівку там буде заборонено. Аналогічне обмеження діятиме 13 липня з 19 до 24 годин — на час показу кінофільмів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Одночасно з цим будуть перенесені автобусні зупинки маршруток №100а, 110, 120, 155, 190, 210 і тролейбуса №10. Зупинка "Морвокзал" буде перенесена на 200 м вперед в обох напрямках.

12 липня з 10 годин перекриють рух по вулиці Ланжеронівської (кут Театральній площі) та Рішельєвської (кут Дерибасівської). Обмеження триватиме до першої години ночі.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину.