Ввечері восьмого липня на одеситку напала собака бійцівської породи стаффордширський тер'єр біля проспекту Шевченка. Поліція поки не прийняла заходів до не цілком адекватного господареві, стверджує жінка.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

Свідок розповіла, що тварина була на повідку у господаря, який за зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп'яніння. Собака була без намордника.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місце події приїхала поліція і швидка. Жінка була госпіталізована з травмами обох ніг і пахової зони. За словами потерпілої, господар собаки навіть не запропонував свою допомогу і вів себе неадекватно.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На момент приїзду поліції, власник собаки зник у своїй квартирі і не відкривав двері співробітникам. Наступного дня Наталя написала відповідну заяву в поліцію. Яких результатів це поки що не дало.

Очевидець події повідомляє, що раніше вже стикалася з подібною ситуацією. Власник цієї собаки і раніше вигулював пса без намордника. Жінка зробила господареві зауваження щодо цього, так як поряд на майданчику грали діти.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.