Житель Білгород-Дністровського виготовляв зілля у власному будинку.

Про це повідомили правоохоронні органи.

В ході проведення санкціонованого обшуку в будинку 42-річного чоловіка працівники сектору кримінальної поліції виявили та вилучили лабораторне обладнання і хімічну посуд, порошок, попередньо – амфетамін, шприц з рідиною бурого кольору. Вилучене обладнання та речовини направлені на експертизу.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики. У чоловіка знайшли більше двох десятків пакунків з наркотичними речовинами в пакеті з борошном, яку відправили замовнику поштою.

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.