11 липня в Одеській області мешканці будинку по вул. Ентузіастів, 8 в смт. Великодолинське, відчули різкий запах, який йшов з квартири пенсіонера. Виявилось, що чоловік вже тиждень лежав мертвий.

Про це повідомляє "Альтернатива".

Поліцейські прибули на місце близько 12 години дня. Двері в квартиру навіть не були зачинені. Сусіди розповідають, що чоловік був самотній, в його квартирі з комунальних послуг було тільки електрика. Ніяких родичів і близьких друзів у нього не було.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ритуальну службу довелося чекати кілька годин. У зв'язку з літнім періодом та теплою погодою трупний запах поширився по всьому будинку.

Сусіди телефонували директору комунального підприємства з проханням зв'язатися зі службою, яка зможе провести дезінфекцію приміщення квартири, проте отримали відмову від Сергія Гончарова, який сам не знає, що в такому випадку необхідно робити.

Нагадаємо, що львів'янка поховала себе у власній квартирі: від подробиць холоне кров

Як повідомляв Знай.uа 2 липня, у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку.

Знай.uа писав, у ніч на 24 червня в Києві на проспекті Степана Бандери, 9е стався нещасний випадок.