У рамках робочого візиту до Одеси президент України Володимир Зеленський провів нараду в адміністрації Одеського порту.

Про це повідомляє портал "Первый городской"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Володимир Зеленський відчитав виконуючого обов'язки голови ГФС України Олександра Власова і попросив його звільнитися.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я хотів би, щоб ви написали заяву, не пішли у відпустку, а написали заяву на звільнення. Я вам сказав звільнити всіх неефективних працівників. Ви в Фейсбуці написали, що звільняєте їх, а насправді, відправили у відпустку", — сказав глава держави Володимир Зеленський.

За словами Олександра Власова, заяву про звільнення з посади він планує написати вже сьогодні.

Слід звернути увагу, що президент України Володимир Зеленський приїхав до Одеси з робочим візитом, щоб ознайомитися з ходом реалізації проекту розвитку контейнерного і зернового терміналів порту.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він заявив, що чиновники, які зараз знаходяться при владі, більше не повинні брати участь в управлінні державою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки до Дніпра приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.