На борту танкера GAS AEGEAN, який здійснює плавання під ліберійським прапором, сталася кошмарна трагедія. Судно, яке курсувало Індійським океаном, екіпаж виявив мертвими відразу двох своїх морських офіцерів.

Про це інформують "Факти".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Один із загиблих виявився 34-річний другий механік, житель Ізмаїла (Одеська область), другий — його колега, 39-річний моряк з Росії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Судно, яке йшло з Лаверы (Франція) в Кудаллор (Східна Індія), вимушено змінив курс і зайшло в порт Трінкомалі (Шрі-Ланка).

За інформації ланкійського ЗМІ Сolombopage, тіла моряків відправлять на експертизу, а правоохоронці вже почали розслідування.

За непідтвердженими даними, напередодні чоловіки розпивали медичний спирт, який раніше вони взяли в госпіталі.

Нагадаємо, Київ ошелешив жорстке ДТП, перші кадри аварії. Зіткнення було настільки сильним, що Toyota вилетіла на узбіччя та влетів у літню терасу ресторану "Першотравень". На щастя, в той час відвідувачів там було небагато, обійшлося без травм.

Як повідомляв Знай.uа, під Закарпаттям сталося жахливе ДТП, одну людину терміново госпіталізували.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.