В Одесі зчинився скандал через нахабного власника атракціонів. Чоловік агресивно вів себе поруч із відвідувачем, лаявся та не хотів показувати документи на свої каруселі.

Відповідне відео опублікували в Facebook. На кадрах присутня ненормативна лексика.

"Я БУДУ ТЕБЯ РУБИТЬ СУКА"-сказав чоловік, який надає платні розважальні послуги без належних паперів в Літньому Театрі. Для мене це маленьке потрясіння, бо коли громада Одеси звільняла цю територію від нахабного забудовника, такі ж слова чув від поліцейських, які з арматурою стояли в оточені. Викликав поліцію за фактом надання незаконних послуг розважальних аттракціонів в Літньому Театрі, які зовні нагадують розваги біля бадеги в Лузанівці. Літній Театр перш за все має бути ТЕАТРОМ, а не зоною, де кормляться незрозумілі елементи та друзі Труханова в обличчі Дмитрий Шпинарев. На відео присутня ненормативна лексика.

Geplaatst door Игорь Резун op Maandag 15 juli 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я тебе буду рубать, с*ка", - випалив продавець розваг, коли одесит попросив одіозного чоловіка про документи.

"Для мене це маленьке потрясіння, бо коли громада Одеси звільняла цю територію від нахабного забудовника, такі ж слова чув від поліцейських, які з арматурою стояли в оточені",- пише Дмитрій Шпинарьов.

Відомо, що у розпалі перепалки одесит повідомив, що викликав поліцію за фактом надання незаконних послуг на атракціоах в Літньому театрі.

"Літній Театр перш за все має бути ТЕАТРОМ, а не зоною, де кормляться незрозумілі елементи та друзі Труханова в обличчі", - закінчує автор.

Нагадаємо, жителі Одеси бунтують в соцмережах через півсфери, які ставлять в абсолютно хаотичному порядку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.