В оздоровчому таборі, що в Одеській області виявили причину недугу 56 дітей.

Олена Теряєва, яка є директором департаменту охорони здоров’я Одеської обладміністрації проінформувала, що при проведенні детальних аналізів проби їжі і столових приладів в таборі "Медик-2", експерти виявили дизентерію Флекснера, а також синьогнійну паличку на одязі кухарів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, було встановлено, що в дитячому таборі не дотримувалися санітарних норми зберігання продуктів і гігієни працівників. Співробітники закладу не мали потрібних медичних довідок і працювали в таборі неофіційно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Повідомляється, що в даний час кількість постраждалих становить 60 осіб. 114 дітей поки залишаються в таборі, де за ними стежить лікар-інфекціоніст, адже ця хвороба може поширитися далі. Дітей годують перевіреними продуктами і сухим пайком.

Нагадаємо, що у Львів нагрянув ревізор: масові отруєння людей вилізуть боком

Раніше портал "Знай.uа" писав, що стало відомо про страшний злочин, який відбувся в Одеській області в Малиновському районі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що одесит влаштував на пляжі кривавий тир.